Skriv ut

Skapa PDF

Strandbergsgatan 16, Stadshagen

stockholm

Många möjligheter i flexibel lokal.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: 3 000 kr/år/m². Ej specificerad: värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 258 kr/m² och år.

Storlek: 696 m²

Karta

Information

Beskrivning

Representatvis och fin lokal i områdets trevligaste fastighet. Lokalerna kommer att totalrenoveras och vi håller på att göra fastigheten riktigt fin med bl a. nya fina entreér. Ett utökat serviceutbud i form av egen restaurang och café är också på gång.

Utförande

Byggår: 1948

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 696 3 000

Ekonomi

Hyra: 3 000 kr/år/m². Ej specificerad: värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 258 kr/m² och år.

Omgivning

Omgivning/natur: Nordvästra Kungsholmen kommer att bli stadens största tillväxtområde under den kommande 10-års perioden. Här skall byggas uppemot 4000 nya bostäder och åtskilliga tusen anställda får sina nya arbetsplatser här. I takt med detta kommer ännu mer handel och service att etablera sig här.

Närservice: I närområdet hittar du både restauranger, post, bank samt annan service. Inte långt härifrån ligger Västermalmsgallerian med all tänkbar shopping. För den aktive finns, på ett bekvämt avstånd, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och en motionsslinga på 7 km.

Kommunikationer: Några meter från fastigheten ligger tunnelbanestationen Stadshagen. Det är 10 minuter till Thorildsplans tunnelbanestation om man vill promenera dit. Fastigheten ligger vid Essingeleden och på- och avfarter till den är lätt åtkomliga.

Dokument

Sökhjälp