Skriv ut

Skapa PDF

Bangårdsgatan 55, Söder

östersund

Rymlig och flexibel kontorslokal med strategiskt läge på Bangårdsgatan 55, Östersund, med möjlighet till omgående tillträde.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 1 375 - 1 375 m²
Karta

Information

Beskrivning

Rymlig lokal med många möjligheter och strategiskt läge i expansivt område på Bangårdsgatan nära Storsjöns strand. Goda exponeringsmöjligheter och gångavstånd till såväl tågstationen som Östersunds centrum. Lämpligt för lättare hantverk, handel/produktion eller kontor. Lokalen kan anpassas efter hyresgäst. Bra kommunikationer och logistikläge.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 1 375 1 375

Omgivning

Omgivning/natur

Östersund är en aktiv, liten stad som präglas av framtidstro, företagsamhet samt en levande landsbygd och stadskärna. Det finns ett rikt utbud av shopping, kaféer, restauranger, kultur, nöjen och aktiviteter. Näringslivet består huvudsakligen av små och medelstora företag varav några är världsledande inom sina respektive områden. Turism och besöksnäringen är stark med många attraktiva besöksmål. Flera statliga myndigheter är också lokaliserade i Östersund. Kommunikationerna är mycket goda med såväl flyg, tå

Närservice

Fastigheten är belägen i ett starkt handelsläge strax söder om centrala Östersund, ca 1,5 km från centrum. I området finns ett flertal andra butiker, pizzerior, mataffärer, byggvaror samt all handel på Bangårdsgatan. Ett urval av närliggande butiker är Granngården, Willy:s, Ryds Glas och Sängjätten. I närområdet planeras en större bostadsexploatering av Storsjö Strand med över 300 nya bostäder.

Kommunikationer

Nära till allmänna kommunikationer och tågstation. Ett flertal busslinjer trafikerar hållplatsen i nära anslutning till fastigheten. Lättillgängligt med bil. Fina gång- och cykelvägar. P-platser finns på gården

Dokument

Sökhjälp