Skriv ut

Skapa PDF

Låsblecksgatan 3, Hackefors

linköping

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 673 m²
Karta

Information

Beskrivning

Den del av fastigheten som betecknas som produktions-/lagerenhet har en flexibel planlösning med hög yteffektivitet och en takhöjd på cirka 6,8 meter. Väggar och tak utgörs av prefab betongelement. Även golvet är i stark betong. Enheten nås via enmarkport. Kontoret ligger i direkt anslutning till lager/ lagerlokaler med egen ingång.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 91
Lager/Logistik 582

Omgivning

Omgivning/natur

Fastighetens omgivande bebyggelse består i huvudsak av industri- och handelsfastigheter och i området finns företrädesvis företag inom tillverkningsindustrin.

Närservice

Till området Tannefors är det cirka 3,5 kilometer och där finns skolor, apotek, restauranter, matbutiker och läkarstation. Närmaste bank ligger i Ekholmens centrum 4,5 kilometer bort.

Kommunikationer

Det går ett flertal busslinjer varje halvtimme till och från området och för den bilburna finns det gott om parkeringsplatser. Till buss- och tågstation är det cirka fem kilometer. Tåg till Stockholm går varje timme mellan 05:00-22:00. Till närliggande städer är det bra förbindelser med Östgöta Pendel . Linköpings Flygplats ligger knappt fyra kilometer bort.

Sökhjälp