Skriv ut

Skapa PDF

Hermelinsgatan 7, Tranås

tranås

270 Kvm lager i markplan, 3 5 m i takhöjd.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 268 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lagerlokal om ca 270 kvm i markplan på Vasagatan 3 i Hackspettens företagscenter. Inlastningen sker via bred dörr vilket gör det smidigt att hantera lastpallar eller liknande gods. Takhöjd ca 3,5 m. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 268

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger centralt i Tranås med närhet till natur i form av promenadstråk och vatten. det närliggande området är blandat med kontor, bostäder och butikslokaler vilket skapar ett levande närområde.

Närservice

Promenadavstånd till centrum med stort utbud av butiker och lunchrestauranger. Runt hörnet från fastigheten finns en mataffär samt flertalet restauranger. Ett flertal hotell finns inom 500 meter från fastigheten för övernattningar.

Kommunikationer

Östgötapendeln tar dig till Linköping på cirka 30 minuter, samt till Norrköping på knappt en timme. Tranås station ligger endast på 15 minuters promenadavstånd. Staden har goda bussförbindelser inne i stadskärnan samt kommunikationer med närliggande städer. Närmsta hållplats till fastigheten är "Tranås Träffen" som trafikeras av sju busslinjer och ligger cirka 50 meter från entrén.

Dokument

Hermelinsgatan 7
Sökhjälp