Skriv ut

Skapa PDF

Drakegatan 6-10, Gårda

göteborg

Stor härlig kontorslokal i markplansläge med två entreer.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 840 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här kan vi äntligen erbjuda en större eftertraktad kontorslokal i en av Göteborgs profilfastigheter. Fastigheten går under namnet Canonhuset och ses som en känt riktmärke från E6/E20 och nära Ullevi. Lokalen är representativ med två ingångar och är belägen i markplan. Ljust och högt i tak. Mestadels öppen planlösning med inslag av många tysta rum. Flera konferensrum, varav ett större. Fyra toaletter samt fina stora pausytor. Tillträde 1/1-17. Till fastigheten finns parkeringsmöjligheter för anställda samt besökare. Förrådsmöjligheter finns i lokalen samt ytterligare i källaren. Stor inbjudande gemensam konferensanläggning med terrass och bastu finns högst upp på plan 16. Lunchrestaurang finns i huset samt många andra inom gångavstånd i Gårda. Närhet till Göteborgs stad cykelparkeringar "Styr&Ställ".

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 840

Omgivning

Omgivning/natur

Gårda är ett expansivt utvecklingsområde med närhet till Göteborgs centrum. Under senaste åren har området moderniserats och växt med både nya bostäder och lokaler.

Närservice

Lunchrestaurang finns i fastigheten och i området finns ett flertal alternativ . Preem och Statoil ligger vid infarten till Gårda Norra .

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgängligt strax intill E6/E20. En kort promenad bort ligger hållplatserna Ullevi Södra och Ullevi Norra som trafikeras av ett flertal buss- och spårvagnslinjer.

Dokument

Sökhjälp