Skriv ut

Skapa PDF

Svärdvägen 11, Danderyd

danderyd

Nu finns möjlighet att hyra denna fina lokal i bästa läge på Svärdvägen. Vi delar av lokalen från en större lokal, så ytan är flexibel.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra

2 200 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 125 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Storlek

396 m²

Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra denna fina lokal i bästa läge på Svärdvägen. Vi delar av lokalen från en större lokal, så ytan är flexibel. Idag har lokalen övervägande enskilda kontorsrum, men vi tittar på planlösningen tillsammans med den nya hyresgästen.

Planlösning

Utförande

Byggår

1985

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 396 2 200

Ekonomi

Hyra

2 200 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer Kyla/värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 125 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Omgivning

Omgivning/natur

Förutom Mörby centrum med alla dess faciliteter har du även naturen in på knuten. Bästa kommunikationsläget.

Närservice

Tre restauranger finns i fastigheten. Ett stenkast bort finner du Mörby Centrum som erbjuder goda luncher, shopping, kassatjänst, systembolag och Friskis & Svettis. I området finns fler bra restauranger. Träningsanläggning i form av SATS Danderyd på Karlsrovägen 2. För hyresgäster i fastigheten finns publikt dusch och omklädningsrum.

Kommunikationer

Med bil tar du dig till Arlanda flygplats på 25-30 minuter, Bromma flygplats på 15-20 minuter. Buss går via Sollentuna till Kista och från Sollentuna även pendeltåg. Med tunnelbana från Mörby centrum tar du dig till Stockholm city på under 15 minuter.

Dokument

Länkar

Sökhjälp