Skriv ut

Skapa PDF

Regnbågsgatan 6, Lindholmen

göteborg

Yteffektiva kontor i Göteborgs kompetenskluster Lindholmen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 598 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Yteffektiva kontor i Göteborgs kompetenskluster Lindholmen. Här finns möjligheten att vistas i ett expansivt område med 350 kunskaps- och utvecklingsintensiva företag som närmaste grannar, precis invid Göta Älv.

Planlösning

Utförande

Planlösning: Flexibla lokaler där öppna ytor blandas med separata rum.

Övrigt

Övrigt: Yteffektiva lokaler intill Göta Älv.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 598

Omgivning

Omgivning/natur: Lindholmen omges av vackra grönområden och sträcker sig från SVT-huset i öst till Campus Lindholmen i väst. Här arbetar, studerar, forskar och bor över 21 000 personer. Här ligger bland annat Lindholmen Science park och Chalmers samt 350 företag. Platsen var tidigare ett varvsområde men är numera en internationell arena för forskning, innovation och utbildning inom ICT, transport och media.

Närservice: I Lindholmen finns ett gediget serviceutbud för alla smaker. Det stora restaurangutbudet med ett 30-tal restauranger erbjuder allt från husmanskost till indiskt eller italienskt. För den aktiva finns också goda träningsmöjligheter i med gym och idrottshall. Närbutiker som Coop, Systembolaget och Handelsbanken finns i närliggande köpcentrum, bara några minuter bort.

Kommunikationer: Det är enkelt att ta sig till Lindholmen via buss, båt, cykel eller bil. Busslinje 16 går var 3:e minut under morgon och eftermiddag och från hållplats Nordstan (Centralstationen) tar det endast 6-8 minuter att ta sig till Lindholmen. Området trafikeras även av busslinje 23, 30, 31, 55, 99, 126, 165, 199, 402 och 510. Eller varför inte testa Göteborgs första elbusslinje, 55? Med färja tar resan 5 minuter från Stenpiren.

Dokument

Sökhjälp