Skriv ut

Skapa PDF

Vasagatan 36, Stockholm City

stockholm

Kontorsplats i rum som delas med andra företagare. Från 2 dgr/vecka för endast 1695:-/mån. Välj till den servicenivå som passar dig och ditt företag.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor, Kontorshotell

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

5 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Quick Office i City hyr ut kontorsrum , kontor, lokaler, mötesrum och konferensrum. Smakfullt inrett kontorshotell med fullservice. Kontoret håller hög klass och servicenivå. Här samlas företag som värdesätter kontorets höga profil, servicenivån och det centrala läget. Quick Office City Vasagatan har citys bästa läge – 100 m från Arlanda Express och centralen. Mötesrum och konferensrum Boka ditt mötesrum och konferensrum från en timme och uppåt för 2-12 personer enkelt på vår hemsida quickoffice.se. Företagsadress För dig som inte har behov av en kontorsplats men som behöver en attraktiv adress för ditt företag kan hyra Företagsadress. Dropdown arbetsplats Som hyresgäst hos Quick Office kan du även bjuda över dina samarbetspartners att sitta på våra dropdown-platser. Hög servicenivå Vi har bemannad reception som tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt. IT Hög kvalitet på kringutrustning är en självklarhet för oss. Därför erbjuder vi naturligtvis snabba och stabila IT-lösningar. Värdesätter du att hyra kontor mitt i Stockholm City med 100 meter från Arlanda Express och Centralstationen som har hög profil, personlig service och bra funktioner som underlättar och spar tid i din vardag, då är du varmt välkommen till oss på Quick Office City Vasagatan 36!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

4 av 4

Övrigt

Övrigt

Du får tillgång till en rad tjänster och hög service beroende på vilket servicepaket du väljer enligt nedan: - Företagsadress, brevfack och företagsskylt på Vasagatan 36. - Kontorsvärd med personlig service som känner dig och ditt företag - Mötes- och konferensrum - Service vid möten och konferenser - Besöksmottagning och hantering vid post/paketmottagning - Möblerad arbetsplats som är skärmad - Internet via fiber 100Mbit, trådlös alt kabel - Kaffe och kolsyrat vatten - Utskrifter, kopiering och skanning - Städning och förbrukningsmaterial. - Hög säkerhet med larm och passagesystem. - Tillgång till kontoret dygnet runt. - Närhet till nya samarbetspartners och nya affärsmöjligheter. - Drop in-arbetsplatser på flera av våra övriga Quick Office Kontorshotell.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 5

Omgivning

Omgivning/natur

Intill Stockholms Central och med närhet till det mesta. Stort utbud av restauranger/hotell och butiker samt kommunikationer. Även närhet till Riddarfjärden och Karlbergskanalen.

Kommunikationer

Fjärrtåg, tunnelbana, bussar, pendeltåg och Arlanda Express.

Dokument

Länkar

Sökhjälp