Skriv ut

Skapa PDF

Masthuggstorget 3, Masthugget

göteborg

Fin lokal på bra läge i Masthugget.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 2 520 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fin lokal med öppet kontorslandskap, mötesrum och ett stort luftigt kök. I mitten av lokalen finns en stor härlig innergård med acces på två ställen i lokalen. Här kan ni samlas för att fika eller äta lunch under sommarhalvåret. Fastigheten ligger på ett mycket bra läge med buss- och spårvagnsförbindelse på gångavstånd. Linnégatan ligger ett stenkast från fastigheten och erbjuder många trevliga restauranger och uteserveringar. Några hundra meter från fastigheten ligger även Järntorget som är en stor knutpunkt för buss- och spårvagnar. Lokalen blir ledig från Q1 2019.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 2 520

Omgivning

Omgivning/natur

Masthugget ligger centralt vid Göta Älv, mitt emellan stadsdelarna Majorna och Linné, med ett rikt utbud av kaféer, restauranger och nöjen runt hörnet. Området har blandad bebyggelse med såväl funkis- som landshövdingehus. Masthuggskyrkan vetter mot hamninloppet och är en välkänd siluett i Göteborgs skyline.

Närservice

Vid Masthuggstorget finns ett stort serviceutbud. Inom ett par meter ligger gym, matvarubutik, vårdcentral och restauranter. I området finns flera småbutiker med allt från vintage till marimekko . En bit bort ligger Linnégatan som är en av Göteborgs främsta restauranggator med flera uteserveringar och butiker.

Kommunikationer

Från Göteborgs centrum utgår flera spårvagnslinjer och bussar till Masthugget. På 5 minuters gångavstånd ligger Järntorget som är en knutpunkt för bussar och spårvagnar.

Vägbeskrivning

Öster från E6/E20/E45 kör Götatunneln mot Järntorget, följ därefter skyltar mot Masthuggstorget. Väster från Oscarsleden, följ skyltar mot Masthuggstorget.

Sökhjälp