Skriv ut

Skapa PDF

Ulls Väg 29 c, Green Innovation Park, Ultuna

uppsala

Kontorsgemenskap i "Växthuset" med fokus på samverkan och företagsutveckling.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 5 - 25 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Växthuset kan du hyra en arbetsplats eller ett enskilt rum med plats för 5 personer. Vi erbjuder del i gemensamhetsutrymmen såsom lounge, pentry och mötesrum. I hyran ingår wifi samt ett basutbud av kontorsmöbler. Varje fredag har vi gemensamfrukost för företagen i parken. Det finns stora valmöjligheter för hyresgästerna vad gäller tillval av kringtjänster. Green Innovation Park är ett samarbete mellan Akademiska Hus och Sveriges Lantbruksuniversitet. Målet är att skapa en ny stadsdel för innovation och företagande. Läs mer på www.greeninnovationpark.se.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Lokalen består av en välkomnande foajé/loungedel med sittgrupper, mötesrum för 8-10 personer samt en f.d. anatomisk teater med blandade sitt- och ståplatser för ca 20 personer. Det finns 10 st kontorsrum möblerade för 4-5 personer. Möjlighet finns att hyra förrådsyta en trappa ned.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 5 25

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalerna är omgivna av en naturskön parkmiljö med stora grönytor och närhet till ån.

Företag i närheten

Green Innovation Park rymmer i dagsläget cirka 30 företag – och fler är på väg. Många är världsledande inom sitt område medan andra befinner sig i uppstartsfasen. Representationen bland företagen är bred: Här finns både export- produktion- och forskningsföretag inriktade på exempelvis medicinteknik, biologi, solenergi och miljösäkerhet. Områdets största aktör är SLU, Sveriges gröna universitet med cirka 1000 forskare och 2000 studenter. I universitetets toppmoderna forsknings- och undervisningslokaler kan du bland annat träffa världsledande agronomer, veterinärer, landskapsarkitekter och ekonomer. Ett stenkast bort finns SVA, en expertmyndighet inom veterinärmedicin med diagnostik, forskning, beredskap och rådgivning som en del av sitt uppdrag.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns gott om parkeringsplatser i området.

Närservice

På området finns gott om service såsom restauranger, caféer, träningsanläggning, närlivs, konferensytor etc. Det planeras för en omfattande utbyggnad av bostäder i området.

Kommunikationer

På ca 10 minuter tar du dig med bil från de centrala delarna av Uppsala. Bussförbindelserna är goda från Uppsala city och från Resecentrum går 5 stadsbusslinjer till Ultuna. Även regionbussarna 101 och 804 går till Ultuna. För uppdaterad information och tidtabeller se www.ul.se. En cykelväg går från Svandammen i centrala Uppsala och söderut i vackra omgivningar längs Fyrisån till Ultuna. Uppsala kommun planerar för att bygga ut ett effektivt transportsystem med kopplingar till södra staden. I dessa planer finns en spårvägslinje som binder ihop stadens södra delar med centrum och även en länk över Fyrisån som gör att kommunikationer från E4 och Stockholmstågen blir enklare.

Länkar

Sökhjälp