Skriv ut

Skapa PDF

Holländargatan 20, City

stockholm

Rumsindelat kontor i citynära sekelskifteshus.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 405 m²
Karta

Information

Beskrivning

Rumsindelat kontor med stora rum som tillåter flera arbetsplatser i de flesta rummen. Stilfull entré, och en fantastisk utsikt över Stockholms takåsar från fönstren. Lokalen nås både via hiss och trapphus samt innehar även en hiss som leder direkt in till lokalen.

Utförande

Byggår

1890

Våningsplan

6

Planlösning

Ljust rumsidelat kontor med genomgående trägolv och fina stukaturer i en del av kontorsrummen. Lokalen nås via två hissar, varav en leder direkt in till lokalen. Lokalen inrymmer ett rymligt pentry och intilliggande personalrum alternativt konferensrum med en trevlig kakelugn. Här finns även 4 st wc, varav en rwc med dush.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 405

Omgivning

Omgivning/natur

Lokaler som ligger inom området av Birger Jarlsgatan, Blasieholmen, Strömgatan, Vasagatan och Tegnérgatan. Endast 180 meter bort ligger lummiga Tegnérlunden, som med sin sommargrönska skänker kontrast till citypulsen som finns runt hörnet. Här finns statyer av både August Strindberg och Astrid Lindgren att beskåda.

Närservice

Fastigheten ligger i ett område med stort utbud av service av butiker, med ett stort utbud av restauranger och konfrenslokaler alldeles inpå knuten.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbanestationen Rådmansgatan hittar du på Sveavägen, endast 2 minuters promenad från lokalen. Och ett kvarter bort ligger livfulla Drottninggatan, till Hötorget tar du dig via en promenad på ca 5 minuter.

Dokument

Länkar

Sökhjälp