Skriv ut

Skapa PDF

Holländargatan 20

stockholm

Rumsindelat kontor i citynära sekelskifteshus.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

405 m²

Karta

Information

Beskrivning

Rumsindelat kontor med stora rum som tillåter flera arbetsplatser i de flesta rummen. Stilfull entré, och en fantastisk utsikt över Stockholms takåsar från fönstren. Lokalen nås både via hiss och trapphus samt innehar även en hiss som leder direkt in till lokalen.

Utförande

Byggår

1890

Våningsplan

6

Planlösning

Ljust rumsidelat kontor med genomgående trägolv och fina stukaturer i en del av kontorsrummen. Lokalen nås via två hissar, varav en leder direkt in till lokalen. Lokalen inrymmer ett rymligt pentry och intilliggande personalrum alternativt konferensrum med en trevlig kakelugn. Här finns även 4 st wc, varav en rwc med dush.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 405

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i ett område med stort utbud av service som butiker, restauranger och konfrenslokaler alldeles inpå knuten.

Närservice

Fastigheten ligger i ett område med stort utbud av service av butiker, med ett stort utbud av restauranger och konfrenslokaler alldeles inpå knuten.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbanestationen Rådmansgatan hittar du på Sveavägen, endast 220 meter från lokalen. Endast ett kvarter bort ligger Drottninggatan och till Hötorget tar du dig via en promenad på ca 5 minuter.

Dokument

Sökhjälp