Skriv ut

Skapa PDF

Varbergsgatan 2, Krokslätt

göteborg

Mindre kontorslokal vid Södra Centrum.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

213 m²

Karta

Information

Beskrivning

Här kan vi äntligen erbjuda en mindre kontorsyta i ett dynamiskt kvarter där en ny stadsdel skall byggas. Namnet för området kommer bli Södra Centrum och är idag känt som Krokslätt. Lokalen som är belägen på plan 2 erbjuder en kombinerad planlösning av öppna delar för utställning/kontorslandskap/paus samt några kontorsrum. Ljusinsläpp från två håll ger en ljus och luftig lokal. Ingång från innergården på Varbergsgatan. Gemensam uteplats och lastkaj finns. Hiss finns. Direkt närhet till ICA Maxi och Willys för den som vill effektivisera vardagens sysslor. Även friskvård och gym finns på gångavstånd. Allmänna kommunikationer stannar utanför huset. Parkering sker i låst garage eller i närområdet. Mölndalsvägen ligger väl synligt från E6. Svenska mässan och Liseberg finns inom några minuters räckhåll. Till Göteborg C tar det cirka tio minuter och Landvetter flygplats ca 16 minuter.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 213

Omgivning

Omgivning/natur

Mölndals dalgång är ett expansivt utvecklingsområde som genomgår en stor förändring. I stråket från Korsvägen/svenska mässan till Mölndals centrum uppförs kontor och bostäder i kollektivtrafiknära läge.

Närservice

I området finns ett stort utbud av service i form av lunchrestauranger, matbutiker, gym och hotell. ICA Maxi ligger på andra sidan Mölndalsvägen, Best western hotel Mektagonen ett stenkast bort och den populära lunchrestaurangen Mr. Johanssons i fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med både bil, spårvagn och buss. Med spårvagn 2 och 4 utanför dörren tar man sig på 10 minuter till Göteborg C. Närheten till E6/E20 gör resan kort om man kommer från flyget på Landvetter Flygplats.

Sökhjälp