Skriv ut

Skapa PDF

Garnisonsgatan 25 A, Berga

helsingborg

Modern och fräsch kontorslokal om ca 291 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Lokalen ligger på industriområdet Berga i Helsingborg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 291 m²
Tillträde: 2016-06-01
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal om ca 291 kvm på Berga i Helsingborg uthyres! Lokalen ligger på industriområdet Berga i Helsingborg. Lokalen ligger på plan 2 med hiss och i fastigheten finns fiberanslutning samt kyla. Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen. Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 291

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen ligger på industriområdet Berga i Helsingborg.

Närservice

Banker, flera lunchrestauranger och busshållplatser finns i området. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten ligger nära de stora huvudlederna i norra Helsingborg. Från city har man 5 minuter med bil till Berga och det finns gott om parkeringsplatser i direkt anslutning till fastigheten. Pågatåg stannar i närheten vid Maria station. Lokalen är belägen nära motorvägen.

Dokument

Sökhjälp