Skriv ut

Skapa PDF

Drakegatan 6-10, Gårda

göteborg

Härligt mindre kontor på plan 7 med fantastisk utsikt över Göteborg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 235 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här har ni möjlighet att få en eftertraktad kontorslokal i en av Göteborgs profilfastigheter. Fastigheten går under namnet Canonhuset och ses som en känt riktmärke från E6/E20 och nära Ullevi. Lokalen har fina ytskikt med en blandad planlösning av mindre kontorsrum, en större öppen del samt konferensrum. Tre toaletter samt dusch. Till fastigheten finns parkeringsmöjligheter för anställda samt besökare. Förrådsmöjligheter finns i lokalen samt ytterligare i källaren. Stor inbjudande gemensam konferensanläggning med terrass och bastu finns högst upp på plan 16. Lunchrestaurang finns i huset samt många andra inom gångavstånd i Gårda. Närhet till Göteborgs stad cykelparkeringar "Styr&Ställ". Inflyttning omgående.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 235

Omgivning

Omgivning/natur

Gårda är ett expansivt utvecklingsområde med närhet till Göteborgs centrum. Under senaste åren har området moderniserats och växt med både nya bostäder och lokaler.

Närservice

Lunchrestaurang finns i fastigheten och i området finns ett flertal alternativ . Preem och Statoil ligger vid infarten till Gårda Norra .

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgängligt strax intill E6/E20. En kort promenad bort ligger hållplatserna Ullevi Södra och Ullevi Norra som trafikeras av ett flertal buss- och spårvagnslinjer.

Dokument

Sökhjälp