Skriv ut

Skapa PDF

Karlavägen 108 plan 6, Östermalm

stockholm

Effektiv lokal med ett blandad planlösning mitt i Garnisonen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 860 m²

Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjligheten att hyra en mycket trevlig, fin lokal. Stora fönster, ljust parkettgolv och ljusa väggar gör att hela lokalen blir ljus. Lokalen har en öppen planlösning och plats för upp till 70 arbetsplatser. Med två ingångar, en på var sida om lokalen, kan man ha en besöksentré och en entré för medarbetarna om så önskas. Högt upp i huset ger en fin utsikt över delar av Garnisonen och dess innergård.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 860

Omgivning

Omgivning/natur: Närhet till både stadsmiljö på Östermalm och grönområden på Djurgården och Gärdet.

Parkeringsmöjligheter/garage: Parkeringsmöjligheter finns dels i garaget med infart från Banérgatan 30 samt vid Linnégatan där det finns en större markparkering. Mobil Park ansvarar för uthyrning av parkeringsplatser. Vill du reservera en p-plats? Kontakta Mobil Park kundtjänst via telefon 018 - 10 15 60, maila till kundservice@mobilpark.se eller gå in på hemsidan www.mobilpark.se.Garagets öppettider: måndag-fredag 06.30-19.30, övrig tid sker inpassering med kort och kodlördag-söndag stängt för allmänheten, inpassering sker med kort och kod.

Närservice: Listan är lång på de tjänster och service som finns att tillgå inom kvarteret Garnisonen och allt går att nå bland annat via de två fastighetsgemensamma receptionerna på Karlavägen 100 och 108. Vill du motionera, konditions- eller styrketräna eller bara få en nypa frisk luft har du både Djurgården och Gärdet precis intill - stora grönområden som är perfekta för promenaden, löprundan eller cykelturen. Den som föredrar löpband, konditionsmaskiner, styrketräning eller aerobics besöker med fördel gymmet Nordic Wellness som är beläget mitt i kvarteret. I Garnisonen finns även företaget Nyvana som erbjuder massage och naprapati. I kvarteret finns även fem stycken restauranger för lunch och catering. Här finns också Posten, Coop Nära, Lloyds Apotek & Systembolaget

Kommunikationer: Närmaste tunnelbanestation är Karlaplan. Buss 4 och 42 stannar utanför fastigheten på Karlavägen, buss 56 på Linnégatan, buss 76 på Oxensternsgatan och buss 69 vid Djurgårdsbron alternativt Berwaldhallen. Möjligt att ta tåget till Djurgården och stiga av vid Djurgårdsbron.

Sökhjälp