Skriv ut

Skapa PDF

Fakturavägen 9, Järfälla

järfälla

Flexibel fastighet i Veddesta. Portar med vädertätning, 6,5 meter i takhöjd, bra rangerytor och hög säkerhet.

Fakta

Typ av ledig lokal

Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

5 000 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

I Veddesta industriområde erbjuder vi nu en mycket flexibel lager- och produktionsfastighet. Fastigheten har en totalyta om 5 000 kvm fördelad över två plan. Markplan består av ett höglager om cirka 2 000 kvm med 6,5 m till balk samt ett plocklager om cirka 2 100 kvm med 3,1 meter till balk. Då fastigheten inte har några pelare är den mycket flexibel och anpassningsbar efter just era behov. I dagsläget är in- och utlastning uppdelade till varsin sida av fastigheten. Totalt finns det 6 stycken lastportarna med vädertätning och säkerhetsjalusi. Måtten för portarna är 3 x B: 2,69 m x H: 2,61 m samt 3 x B: 2,7 m x H: 3,1 m. Övervåningen har en totalyta om cirka 900 kvm och nyttjas idag som kontor. Kontoret har en blandad planlösning med mindre kontorsrum, konferensrum, matsal och öppna ytor. Fastigheten ligger inom ett stängslat område, samtliga fönster är utrustade med säkerhetsgaller och portarna har säkerhetsjalusier. Fastigheten har skyddsklass 2. På fastighetens område finns rangerytor om ca 3 000 kvm med gott om parkeringsplatser. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 5 000

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i ett större industriområde endast minuter från E18 och Viksjöleden med goda kommunikationer till centrala Stockholm, Uppsala och Enköping.

Närservice

Närområdet erbjuder ett brett utbud av restauranger, butiker och service. Endast fem minuter bort finns Barkaby med varuhus så som IKEA, Rusta, ICA Maxi, Bauhaus och Elgiganten. Området erbjuder även postombud, bankomater och bensinstationer.

Kommunikationer

Endast minuter från fastigheten ligger E18 som med bil tar dig till centrala Stockholm på drygt 25 minuter och till Uppsala via E4an på 50 minuter. Flertalet bussar trafikerar strax vid fastigheten via hållplats "Veddesta Gård". Bussen trafikerar i sin tur Vällingbys T-Bana samt Barkaby- och Jakobsbergs station för vidare resa med pendeltåg, som är i centrala Stockholm på cirka 20 minuter. Stockholm Arlanda har dagligen avgångar inom Sverige, Europa samt resten av världen, och ligger cirka 30 minuters bilfärd från fastigheten.

Dokument

Sökhjälp