Skriv ut

Skapa PDF

Nynäsvägen, Västerhaninge

västerhaninge

Ett mycket bra läge för logistik och lätt industri, med utmärkt skyltläge utmed väg 73.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 1 000 - 27 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lager/logistik eller produktion? Vi har möjlighet att erbjuda er en skräddarsydd lösning. Att hitta något att hyra om man har speciella önskemål är nästintill omöjligt. Att bygga nytt enligt era egna önskemål ger er lönsamhet i den egna verksamheten då flöden kan effektiviseras. Vi kan hjälpa er att hitta den optimala lösningen för just er verksamhet. Välkommen att kontakta oss för mer information! Stendörren är ett renodlat fastighetsbolag med fokus på lager- och industrifastigheter i Stockholmsregionen. Med en tydlig strategi för varje fastighet och en stark närvaro uppnår de långsiktiga samarbeten med sina hyresgäster. Lokaler som gör skillnad: Stockholm växer snabbare än någonsin och Stendörren vill hjälpa till att utveckla huvudstaden i takt med att det sker. De gör det genom att köpa upp fastigheter och mark i tillväxtområden på bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm City. Sedan utvecklar de dem tillsammans med sina hyresgäster så att de passar just deras behov. Det här skapar inte bara liv och rörelse på platser som tidigare har varit öde, de konkurrenskraftiga hyrorna hjälper företag att etablera sig och växa och erbjuda nya arbetstillfällen.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 000 27 000

Omgivning

Omgivning/natur

Fors trafikplats ligger i korsningen mellan väg 73 och Gamla Nynäsvägen i Västerhaninge. I dag finns inga etablerade verksamheter i området, men här pågår projektering för flera kontor och verksamheter inom hantverk och tillhörande handel med skrymmande varor, samt ett antal nya bostadsområden bland annat Nedersta Skarplöt, som kommer att omfatta ca 600 nya bostäder.

Kommunikationer

Fors trafikplats är belägen vid motorvägsavfarten i korsningen mellan väg 73 och Gamla Nynäsvägen i sydvästra delen av Västerhaninge i Haninge kommun. Buss från Västerhaninge pendelstation tar 3 minuter och 17 minuter från Haninge centrum.

Sökhjälp