Skriv ut

Skapa PDF

Rösaringvägen 10, Bro

bro

En gymnastikhall med högt i tak, god standard och fullt utrustad i en vacker miljö! Skulle passa utmärkt för någon typ av friskvårdsanläggning. Yoga/.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Hyra: 600 kr/m²/år
Storlek: 385 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Ca 35 minuter från Stockholm City, i en mycket vacker miljö ligger denna trivsamma idrottshall om 400 kvm. Den nuvarande gymnastikhallen är i god standard och fullt utrustad med många slags redskap. Lokalen passar utmärkt för diverse sportaktiviteter. Väldigt bra ventilation i hela byggnaden. Omklädesrum och duschar finns i lokalen. Välkommen att kontakta mig för en personlig visning! Kolla gärna in hemsidan och läs mer om Säbyholm på: www.sabyholm.se.

Utförande

Planlösning

En gymnastikhall.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 385 600

Ekonomi

Hyra

600 kr/m²/år

Omgivning

Omgivning/natur

Säbyholm är ett vackert parkliknande område vid Mälarens strand. Kommunen är expansivt område just nu och du har ett flertal toppklassiga golfbanor och andra natursköna platser.

Närservice

I Bro centrum finns bl.a ICA-butik och restauranger. Det finns också bibliotek och äventyrsbad, gym och sporthall.

Kommunikationer

Att ta sin in till Stockholm City tar ca 35 min med bil och Arlanda nås på 35 min via motorvägen. Från Bro Centrum finner du pendeltåg till City och det tar 30 min. Du har även kommunikationer med buss från Säbyholm till Bro Centrum bla.

Sökhjälp