Skriv ut

Skapa PDF

Aurorum 8, Porsön

luleå

Ljust öppet kontorslandskap.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 278 - 278 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljust och fräscht öppet kontorslandskap. Fina ytskikt som heltäckningsmatta i lokalen och ljudabsorberande innertak. Lokalen kan anpassas efter behov.

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 278 278

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen granne med Luleå tekniska univeristet, LTU. Nära till Teknikens Hus. Cirka 4 km från centrum.

Närservice

Livsmedelaffär, post och friskvård finns inom 500 m avstånd. Lunchrestaurang finns i fastigheten, http://www.restaurangaurorum.se/, utöver denna finns ett flertal restauranger inom 500 m.

Kommunikationer

Lokaltrafiken trafikeras av Lulea Lokaltrafik AB, www.llt.lulea.se Närmsta busshållsplats finns i området. Avstånd till tågstation är 6 km. Avstånd till flygplatsen Lulea Airport, är 12 km.

Övrig information

Övrigt

Luleå är Sveriges nordliga metropol. Med det menar vi att Luleå är centrum i den mest folktäta regionen i norra Sverige. I Luleå regionen bor det 170 000 människor inom en timmes avstånd och längs Bottenviksbågen, den svensk-finska kustregionen, finns 600 000 invånare. Det betyder att vi har många dagliga gäster, som pendlar in till jobbet eller som kommer för att handla. Luleå var redan på medeltiden en av Norrlands viktigaste marknadsplatser. Dagens Luleå är en tillväxtregion med brett näringsliv.

Dokument

Sökhjälp