Skriv ut

Skapa PDF

Kurortsvägen 20, Åre

åre

Fastigheten är ett vackert hus med fyra våningar. Lokalen kan hyras som en enhet eller uppdelad på mindre enheter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 182 - 292 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fastigheten är ett vackert hus med fyra våningar. Ytan kan hyras som en enhet eller uppdelad på mindre enheter. I entréplan (plan 3) är 182kvm ledigt men det finns möjlighet att utöka ytan. Hela våningsplanet är ca 292kvm. Lokalen har tidigare varit Landstingets tvätteri, här har du stora möjlighet att sätta din egen prägel på lokalen.

Utförande

Våningsplan

4

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 182 292

Omgivning

Omgivning/natur

Om du söker en lokal i Åre hittar du den med stor sannolikhet på Årekompaniet. Det är levande hus med lång tradition. Närheten till Åre centrum via väg under E14 gör det smidigt att komma ”ner på byn”. När du tar en paus i arbetet har du Tottliften ett snöbollskast bort och vandringsleder börjar precis bakom huset.

Närservice

Lunchrestaurang finns i fastigheten, i A-huset. Bank, cirka 500 m.

Kommunikationer

Cirka 700 m till tågstationen. Cirka 10 mil till flygplatsen Åre/Östersund. På bekvämt avstånd från Åre Torg, endast drygt 5-minuters gångväg. Dessutom bara 200 m ner till vackra Åresjön.

Övrig information

Övrigt

Gratis besöksparkering i direkt anslutning till entrén. Möjlighet att hyra egen parkering via Q-park. Övriga hyresgäster i fastigheten är bland annat SkiStar, Åre Hälsocentral, Mitthögskolan – campus Åre, Nordic School of Design och Sportsgym och ett flertal mindre företag.

Dokument

Sökhjälp