Skriv ut

Skapa PDF

Öneslingan 5, Frösön

frösön

Som hyresgäst tar du del av väntrum, konferens- och mötesrum, personalutrymmen med tillgång till kök och kaffeautomat, dusch samt flertalet wc.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 12 - 12 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu har du möjlighet att hyra ett flexibelt kontor på natursköna och expansiva Frösö Strand Företagspark. Vi erbjuder flexibla & trivsamma lokaler anpassade utifrån dina behov; allt från mindre arbetsplatser i kontorshotell till hela våningsplan för det större företaget. Lokalerna är handikappsanpassade. Hyreslediga rum finns i varierad storlek Som hyresgäst har du tillgång till ändamålsenliga mötes- & konferensrum samt möjlighet till samverkan & tillväxt i en attraktiv miljö. Sjöutsikt & närhet till Frösö Strands grönområden. Gångavstånd till Östersunds centrum.

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 12 12

Omgivning

Omgivning/natur

Frösö Strand Företagspark är ett expansivt, stadsnära arbetsområde med en dynamisk mångfald av olika verksamheter i en naturskön omgivning. Företagsparken består av 20 byggnader med ett 50-tal olika hyresgäster. Här finns företag inom vitt skilda branscher; allt från IT/ teknik, förvaltning och media/kommunikation till utbildning, vård och omsorg. Några av våra hyresgäster är Barret, H1 Communication, Hilleberg, Swedbank, Statens Servicecenter, Taxi Östersund, Region Jämtland Härjedalen & Östersunds Kommun

Närservice

Hela området är omgärdat av stora grönytor och det finns flera trevliga innergårdar med blommor och fruktträd. Ett stenkast bort finns Storsjön och Östersunds centrum finns på bekvämt promenadavstånd. På området finns all tänkbar service såsom lunchrestaurang, kafé, apotek, hälsocentral, folktandvård, massage, förskolor och skolor. Andra verksamheter är Frösöbageriet och Friskis & Svettis med gym och en stor träningsanläggning. I närområdet finns bensinstation, pizzerior och mataffär.

Kommunikationer

Närhet till allmänna kommunikationer. Busshållsplats finns i direkt anslutning till området (linje 1, 3), se tidtabell på www.stadsbussarna.se. Ca 10 min från Östersunds tågstation med bil. Fina gång- och cykelvägar. Under vintern finns plogade gångstråk över isen till centrum eller varför inte ta längdskidorna eller långfärdsskridskorna. Det finns gott om p-platser på området. Närhet till Åre-Östersunds flygplats med flygförbindelser till bland annat Stockholm och Umeå-Luleå.

Dokument

Sökhjälp