Skriv ut

Skapa PDF

Nobelvägen 1, Kungsbäck

gävle

Rymliga kontorslokaler i lummig miljö för det större företaget på Nobelvägen 1, Gävle.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

5 327 m²

Karta

Information

Beskrivning

Rymliga, unika lokaler i lummig miljö för det större företaget med innovativa idéer. Hela fastigheten uthyres i tre plan och inrymmer i dagsläget flertalet kontor- och konferensrum, bland annat teknikrum och labb. F d Ericssons lokaler. Välkomnande ljus entré med möjlighet till reception eller kundmottagning. Avgränsade rum med stora fönster och helglasade partier mot korridoren ger ett bra ljusinsläpp och härlig atmosfär. Utmärkta lokaler för kontor, konferens och/eller utbildning. Fina personalutrymmen.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 5 327

Omgivning

Omgivning/natur

Gävle är en expansiv handelsstad med en stabil, positiv befolkningstillväxt och goda kommunikationer. Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn - hjärtat för import och export på ostkusten. I Gävle finns ett brett och intressant näringsliv med ca 7000 företag i olika storlekar och inom alla branscher. Gävle centrum är en levande mötesplats med shoppinggator, affärsgallerior, e

Närservice

Fastigheten ligger i det nya företagsområdet Teknikparken med närhet till Gävle högskola och fina grönområden, elljusspår, lunchrestaurang m.m. Direkt anslutning till E4:an.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med närhet till E4:an och bussförbindelser. Till centralstationen är det ca 3 km.

Dokument

Sökhjälp