Skriv ut

Skapa PDF

Hattmakargatan 6, Centrum

gävle

Mycket fräscha och fina kontorslokaler om 264 kvm centralt med gångavstånd till centralen och centrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 264 - 264 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mycket fina kontorslokaler om 264 kvm centralt mitt emellan centralen och Stortorget. Planlösningen består av enskilda rum och ett rymligt konferensutrymme. Lokalen är belägen på plan 2. Kök och personalutrymme finns. Lokalen går utmärkt att bygga om till kontorlandskap.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 264 264

Omgivning

Omgivning/natur

Gävle är en expansiv handelsstad med en stabil, positiv befolkningstillväxt och goda kommunikationer. Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn - hjärtat för import och export på ostkusten. I Gävle finns ett brett och intressant näringsliv med ca 7000 företag i olika storlekar och inom alla branscher. Gävle centrum är enmötesplats med shoppinggator och affärsgallerior.

Närservice

Gävles centrum är en levande mötesplats med shoppinggator, ett rikt kulturliv och gott om mysiga kaféer, barer och välrenommerade restauranger. Här finns mycket stadskänsla och mångfald från flera olika kulturer på liten yta. Fastigheten är centralt belägen intill Stortorget som är en populär och naturlig knutpunkt i Gävle. Här hittar du torghandel, uteserveringar, vattenkonst, evenemang m.m. Området runt torget präglas av hög puls och folkliv. Det är också A-läge för handel.

Kommunikationer

Bekvämt promenadavstånd till centralstationen och navet för stadsbussarnas trafik på Stortorget. 5 minuters promenad till stadsparken Boulognerskogen. Avstånd till flyg ca 13 mil. Gävle - Arlanda tar 60 min med X2000.

Övrig information

Övrigt

Uteplats finns på innergården. Hiss finns. Garageplats finns att hyra i samma hus.

Dokument

Sökhjälp