Skriv ut

Skapa PDF

Lilla Waterloogatan 10, Göteborg

göteborg

Nyproducerade kontor i Slakthusområdet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 430 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här ser man ut över hela slakthusområdet. Kontorshuset är tre våningar högt och erbjuder ljusa och moderna ytor för kontor. Fastigheten är helt nybyggd med ett modernt och trivsamt arbetsklimat. Ytorna anpassas och skräddarsys efter dig som hyresgäst där ni kan välja både planlösning och material. Precis inflyttningsklart.

Utförande

Våningsplan

3

Planlösning

Denna planlösning består av två lokaler som kan bli denna kontorslösning.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 430

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Slakthusområdet och har ett strategiskt läge i Gamlestaden med direkt anslutning till det nya resecentrumet vid Gamlestadstorget som är under uppförande. I nära anslutning till Slakthusområdet ligger Nya Kulan som är SKFs före detta fabriksområde. Även detta område planeras att bilda en levande och trygg stadsmiljö med både verksamheter såsom handel, hotell, kontor och bostäder. Gamlestaden har historiskt sett haft stor påverkan på Göteborg som industristad, det är ett område som av tradition dominerats av industriell verksamhet med bland annat SKF:s fabriksområde och textilindustrin Gamlestadens Fabriker.

Närservice

I området finns all service, handel, caféer och restauranger. Slakthusområdet ligger nära Gamlestadstorget och Nya Kulan där det finns ett stort utbud av bland annat restauranger, caféer, livsmedelsbutiker, bankkontor samt post.

Kommunikationer

I direkt anslutning till lokalerna byggs ett nytt resecentrum för både pendel, spårvagn och buss med direkt kommunikation till centralstationen i Göteborg, restid ca 5 min. Från fastigheten når du också med enkelhet de stora lederna i vilket väderstreck du önskar och det finns gott om parkering intill fastigheten.

Dokument

Sökhjälp