Skriv ut

Skapa PDF

Baldersgatan 27, Knutby Torg, Norrtälje

norrtälje

1100 kvm med bra läge i attraktiv Handelsplats.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 1 100 m²

Karta

Information

Beskrivning

Nu finns tillfälle att etablera verksamhet i en bra handelsplats med attraktiva grannar såsom Jysk, Rusta, Blomsterlandet samt livsmedelsbutikerna Willys och Lidl. Tvärs över gatan ligger även Mio Möbler, ÖoB, Skokanonen, Elkedjan/Roslagsjärn med Färg m fl. Butiken är i mycket gott skick och har bra takhöjd. Kan tillträdas med kort varsel.

Planlösning

Övrigt

Övrigt: Norrtälje Kommun är en av de största och snabbast växande kommunerna i Stockholms Län. Med sitt goda läge vid vattnet och korta köravståndet till Stockholm på strax under en timme, lockar Norrtälje till sig fler och fler boende som vill ha en trivsam livsmiljö samt bra pendlingsmöjligheter. Staden utvecklas ständigt och snabbt och bostadsbyggandet gör det möjligt att välkomna nya invånare. Dessutom är Norrtälje ett mycket attraktivt sommarhusområde för många Stockholmare.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 1 100

Omgivning

Omgivning/natur: Gott om boende i närområdet och nya områden under uppbyggnad. 1500 nya lägenheter i hamnområdet bland annat.

Parkeringsmöjligheter/garage: Gott om kostnadsfria parkeringsplatser

Närservice: All tänkbar service finns på handelsplatsen och det som saknas finns ett stenkast bort, i Norrtäljes stadskärna.

Kommunikationer: Bra kommunikation med flera busslinjer och busshållplats precis vid handelsplatsen.

Sökhjälp