Skriv ut

Skapa PDF

Drivhjulsvägen 32, Hägersten

hägersten

Flexibel produktions, kontors och lagerlokal i Västberga. Godshiss samt bilramp. Stora möjligheter att påverka lokalens utformning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 1 220 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

På tredje våningen med utsikt över Västberga erbjuder vi nu en kombinerad produktions, kontors- och lagerlokal om ca 1 220 kvm. Lokalen har fönster åt fyra väderstreck vilket ger ett naturligt och fint ljusinsläpp. I dagsläget är lokalen uppdelad på flertalet olika sektioner och rum, vilka lätt kan anpassas. Golvet har mycket bra bärighet. Lokalen är mycket flexibel och i behov av viss renovering så nu finns det en utmärkt chans att få vara med och utforma en lokal som uppfyller just era behov och önskemål. Lokalen nås antingen via en rejäl godshiss, trappor eller personhiss. Det går även att nå lokalen via bilramp vilket gör att den lämpar sig mycket bra för verksamheter där man önskar snabb access in och ut. P-platser finns på fastighetens mark. I huset finns ytterligare kontorsytor, i direkt anslutning till lokalen, att tilläggshyra om behov finns. Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 220

Omgivning

Omgivning/natur

Västberga har idag företag inom de flesta branscher och befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Yrkeshandel, mediabolag, tryckerier, verkstäder och logistikföretag delar ett bra läge vid E4:an, med Stockholm city och Arlanda Flygplats inom nära räckhåll.

Närservice

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, butiker och möjligheter för shopping. Området Västberga/Årsta/Midsommarkransen har ett stort utbut av livsmedelsbutiker, apotek, och bensinstationer. För smidiga övernattningar ligger ett flertal hotell inom tio minuters bilfärd från fastigheten.

Kommunikationer

Den bilburne har snabb access med bil till Essingeleden / E4:an. Buss 143 trafikerar Drivhjulsvägen (Liljeholmen - Högdalen). Buss 165 går med 10 min:s trafik (Liljeholmen - Farsta Centrum). Ca 10 min promenad till Midsommarkransens T-bana.

Drivhjulsvägen 32
Sökhjälp