Skriv ut

Skapa PDF

Granitvägen 10, Ljungarum

jönköping

Lager, kontor och kalllager, hyr från 500-1 955 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor, Lager/Logistik, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

500 - 1 955 m²

Karta

Information

Beskrivning

Nu finns 500-1 955 kvm lager och kontor hyresledigt i Ljungarum. Ytorna är fördelade över ca 500 kvm Kalllager och ca 1 455 kvm kontor och lagerytor, delar av ytorna fungera även utmärkt som butik eller showroom. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 500 1 955

Omgivning

Omgivning/natur

Området, där tidigare gamla flygplatsen låg, är idag ett stort handelscentrum som sträcker sig på bägge sidor om E4:an och inrymmer köpcenter, byggvaruhus och diverse industrier.

Närservice

I närområdet finns många restauranger att välja på och vill man ha ytterligare alternativ är det inget som hindrar. Jönköping är landets femte restaurangtätaste stad! Med närhet till köpcentret A6, Rusta, Mio möbler m fl. finns goda chanser till shopping.

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an, ca 3-4 minuters bilresa från Jönköpings centrum och centralstation. Buss trafikerar sträckan. Det strategiska läget vid E4:an har gjort Jönköping till ett logistikcentrum. Och lika enkelt som det är att ta sig hit bilvägen är det att flyga eller åka tåg. Axamo flygplats ligger 1,5 mil utanför stadens centrum och hit går ett antal dagliga direktflyg från Stockholm, Karlstad, Oslo och Frankfurt. I kommunen finns till och med färjetrafik för den som så önskar!

Sökhjälp