Skriv ut

Skapa PDF

Gustavslundsvägen 12, Alvik

bromma

Välkommen till Alviks Torg! Här finns en toppmodern lokal om 484 kvm med högt och fritt läge. Representativ fastighet med en entré utöver det vanliga.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 484 - 484 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjligheten att skapa ert nya kontor med genomgående hög kvalitet i materialval, installationer, ljudkrav med mera. Har man sitt kontor på Alviks Torg så har man nära till de mesta. Här finns bageri, restauranger och caféer där du hittar hemlagad husmanskost, vedugnsbakad pizza, gourmetmat, en perfekt espresso eller en snabb ostburgare. Alla vägar bär till Alviks Torg som också är ett välutvecklat kommunikationsnav med tunnelbana, tvärbana, spårvagn och bussar. Lokalen som finns tillgänglig är 484 kvm och ligger på plan 3. Lokalen är anpassad för max 15 personer. Välkommen till visning!

Planlösning

Utförande

Byggår

1996

Våningsplan

3

Planlösning

Modern och ljus lokal med flexibel och effektiv planlösning. Konstruktionen bär främst på ytterväggarna vilket ger stor flexibilitet och gör det enkelt att efter behov anpassa till öppen eller rumsindelad planlösning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 484 484

Omgivning

Omgivning/natur

Attraktivt läge vid Mälaren med närhet till sköna promenadstråk och friluftsområden.

Närservice

På Alviks Torg finns bageri, restauranger och caféer där du hittar hemlagad husmanskost, vedugnsbakad pizza, gourmetmat, en perfekt espresso eller snabb ostburgare. För den som vill röra på sig finns träningsanläggningar med gym och tennishall.

Kommunikationer

Alviks Torg är ett välutvecklat kommunikationsnav och du når City på 12 minuter med tunnelbanans gröna linje - med bil på cirka 10 minuter. Hit kommer du också med buss, Nockebybanan eller Tvärbanan. Påfarten till E4:an ligger ett stenkast bort, på andra sidan Tranebergsbron och du kommer snabbt till Bromma med flygbussar från Alviks Torg. Väljer du att ta bilen finns det gott om parkeringsplatser i området och garage finns huset.

Dokument

Länkar

Sökhjälp