Skriv ut

Skapa PDF

Gustavslundsvägen 12, Alvik

bromma

Här finns en modern o flexibel kontorslokal vilket ger ditt företag möjlighet att utvecklas under lång tid framöver. Högt fritt läge m härlig utsikt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: 2 500 kr/år/m². Utöver hyran tillkommer Värme/ kyla 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 186 kr/m² och år.

Storlek: 1 162 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Alla vägar bär till Alviks Torg som är ett välutvecklat kommunikationsnav med tunnelbana, tvärbana, spårvagn och bussar. Moderna och representativa kontorsfastigheter som byggdes 1996 och förvaltas av Anders Bodin Fastigheter. Genomgående hög kvalitet i materialval, installationer, ljudkrav med mera. Har man sitt kontor på Alviks Torg så har man nära till det mesta. Här finns bageri, restauranger och caféer där du hittar hemlagad husmanskost, vedugnsbakad pizza, gourmetmat, en perfekt espresso eller en snabb ostburgare. Lokalen som finns tillgänglig är 1162 kvm. Den ligger näst högst upp (5 tr) i fastigheten och har en fantastisk utsikt över Mälaren. Välkommen till visning!

Planlösning

Utförande

Byggår: 1996

Våningsplan: 5

Planlösning: Modern och ljus lokal med flexibel och effektiv planlösning. Konstruktionen bär främst på ytterväggarna vilket ger stor flexibilitet och gör det enkelt att efter behov anpassa till öppen eller rumsindelad planlösning.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 162 2 500

Ekonomi

Hyra: 2 500 kr/år/m². Utöver hyran tillkommer Värme/ kyla 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 186 kr/m² och år.

Omgivning

Omgivning/natur: Attraktivt läge vid Mälaren med närhet till sköna promenadstråk och fina friluftsområden.

Närservice: På Alviks Torg finns bageri, restauranger och caféer där du hittar hemlagad husmanskost, vedugnsbakad pizza, gourmetmat, en perfekt espresso eller snabb ostburgare. För den som vill röra på sig finns träningsanläggningar med gym och tennishall.

Kommunikationer: Alviks Torg är ett välutvecklat kommunikationsnav och du når City på 12 minuter med tunnelbanans gröna linje och med bil på cirka 10 minuter. Hit kommer du också med buss, Nockebybanan eller Tvärbanan. Påfarten till E4:an ligger ett stenkast bort, på andra sidan Tranebergsbron och du kommer snabbt till Bromma med flygbussar från Alviks Torg. Väljer du att ta bilen finns det gott om parkeringsplatser i området och garage finns huset.

Dokument

Länkar

Sökhjälp