Skriv ut

Skapa PDF

Berga allé, Berga

helsingborg

Hyr din egen skrivbordsplats i en hypermodern kontorsmiljö.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 3500 kr/månad
Storlek: 5 - 8 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Hos oss har du möjlighet att hyra skrivbordsplats i en hypermodern och läcker lokal i en kreativ miljö. På kontoret finns alla förutsättningar för ett modernt företagande. T ex har du tillgång till ett fullt utrustat kök med micro, kyl/frys, ugn och spis. Det finns även möjlighet att utnyttja konferens- och mötesrum samt modern teknisk utrustning i hela lokalen (tv, skrivare, kopiator, projektor och ljudanläggning samt internet). Allt detta inklusive larm, städning och kaffe ingår i hyran. Dessutom tillgång till fri parkering utanför fastigheten. Lokalen ligger i Kavalleristen som just nu genomgår en förändring. Fastigheten utvecklas till ett modernt företagscentrum där det ska skapas optimala förutsättningar för människor och företag att samarbeta. Både analogt och digitalt.

Utförande

Byggår

1920

Renoveringsår

2015

Våningsplan

4 av 4

Planlösning

Öppen planlösning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ventilation

Ingår

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 5 8

Ekonomi

Hyra

3500 kr/månad

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur

Västra Berga ligger intill Norra Infarten med tillfarter till både E4:an och E6:an.

Parkeringsmöjligheter/garage

Fri parkering.

Närservice

På Berga finns uttagsautomat, kontor, byggvaruhus, bilförsäljning, restauranger, hotell, bageri, grossister och detaljister inom det mest skiftande branscher. I fastigheten finns dessutom en lunch- och affärsrestaurang.

Kommunikationer

Att ta sig till Berga är enkelt, både för den som är på väg till jobbet eller för alla dagliga transporter till och från företagen. Motorvägen ligger alldeles intill, liksom pågatågsstation samt busshållsplatser. Ängelholms flygplats når man på ca 20 minuter.

Länkar

Sökhjälp