Skriv ut

Skapa PDF

Berga allé, Berga

helsingborg

Hyr din skrivbordsplats i en hypermodern kontorsmiljö.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: 3500 kr/månad.

Storlek: 4 - 6 m²

Tillträde: 2016-01-21 Omgående

Karta

Information

Beskrivning

Hos oss har du möjlighet att hyra skrivbordsplats i en hypermodern och läcker lokal i en kreativ miljö. På kontoret finns alla förutsättningar för ett modernt företagande. T ex har du tillgång till ett fullt utrustat kök med micro, kyl/frys, ugn och spis. Det finns även möjlighet att utnyttja konferens- och mötesrum samt modern teknisk utrustning i hela lokalen (tv, skrivare, kopiator, projektor och ljudanläggning samt internet). Allt detta inklusive larm, städning och kaffe ingår i hyran. Dessutom tillgång till fri parkering utanför fastigheten. Lokalen ligger i Kavalleristen som just nu genomgår en förändring. Fastigheten utvecklas till ett modernt företagscentrum där det ska skapas optimala förutsättningar för människor och företag att samarbeta. Både analogt och digitalt.

Utförande

Byggår: 1920

Renoveringsår: 2015

Våningsplan: 4 av 4

Planlösning: Öppen planlösning.

Övrigt

Hiss: Ja

Ventilation: Ingår

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 4 6

Ekonomi

Hyra: 3500 kr/månad.

I hyran ingår: Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur: Västra Berga ligger intill Norra Infarten med tillfarter till både E4:an och E6:an.

Parkeringsmöjligheter/garage: Fri parkering.

Närservice: På Berga finns uttagsautomat, kontor, byggvaruhus, bilförsäljning, restauranger, hotell, bageri, grossister och detaljister inom det mest skiftande branscher. I fastigheten finns dessutom en lunch- och affärsrestaurang.

Kommunikationer: Att ta sig till Berga är enkelt, både för den som är på väg till jobbet eller för alla dagliga transporter till och från företagen. Motorvägen ligger alldeles intill, liksom pågatågsstation samt busshållsplatser. Ängelholms flygplats når man på ca 20 minuter.

Länkar

Sökhjälp