Skriv ut

Skapa PDF

Springpostgränden 3, Centrum

helsingborg

Centralt belägen kontorslokal om ca 234 kvm i centrala Helsingborg uthyres! Nära till Stortorget och Kullagatan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 234 m²
Karta

Information

Beskrivning

Centralt belägen kontorslokal om ca 234 kvm i centrala Helsingborg uthyres! Fräscha öppna ytor med en del enskilda kontorsrum och stort konferensrum. Modernt kök. Plan 3. Hiss finns. Endast momspliktig verksamhet. Lokalen ligger nära Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar. I närheten finns alla typer av matställen, från exklusiva restauranger till enkla kvarterskrogar och mysiga kaféer. Behöver man uträtta ett ärende finns det mesta runt hörnet: post, bank, skor, kläder, sport och fritid, gym och hälsokost. Allt är inom gångavstånd på lunchen.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 234

Omgivning

Omgivning/natur

Centralt belägen kontorslokal i Helsingborg. Nära till Stortorget och Kullagatan.

Närservice

I närheten finns alla typer av matställen, från exklusiva restauranger till enkla kvarterskrogar och mysiga kaféer. Behöver man uträtta ett ärende finns det mesta runt hörnet: post, bank, skor, kläder, sport och fritid, gym och hälsokost. Allt är inom gångavstånd på lunchen.

Kommunikationer

Lokalen ligger nära Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar.

Sökhjälp