Skriv ut

Skapa PDF

Springpostgränden 3, Centrum

helsingborg

Centralt belägen kontorslokal om ca 227 kvm i centrala Helsingborg uthyres!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 227 m²
Karta

Information

Beskrivning

Centralt belägen kontorslokal om ca 227 kvm i centrala Helsingborg uthyres! Fräscha öppna ytor med en del enskilda kontorsrum. Modernt kök. Plan 2. Hiss finns. Endast momspliktig verksamhet. Centralt belägen kontorslokal i Helsingborg. Nära till Stortorget och Kullagatan. Lokalen ligger nära Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar. I närheten finns alla typer av matställen, från exklusiva restauranger till enkla kvarterskrogar och mysiga kaféer. Behöver man uträtta ett ärende finns det mesta runt hörnet: post, bank, skor, kläder, sport och fritid, gym och hälsokost. Allt är inom gångavstånd på lunchen.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 227

Omgivning

Omgivning/natur

Centralt belägen kontorslokal i Helsingborg. Nära till Stortorget och Kullagatan.

Närservice

I närheten finns alla typer av matställen, från exklusiva restauranger till enkla kvarterskrogar och mysiga kaféer. Behöver man uträtta ett ärende finns det mesta runt hörnet: post, bank, skor, kläder, sport och fritid, gym och hälsokost. Allt är inom gångavstånd på lunchen.

Kommunikationer

Lokalen ligger nära Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar.

Sökhjälp