Skriv ut

Skapa PDF

Södergatan 41, Söder

helsingborg

Butik med bra skyltläge om ca 800 kvm belägen i Södercity i Helsingborg uthyres! Butiken ligger på populära Södergatan nära Gustav Adolfs Torg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 813 m²

Tillträde: 2016-05-01

Karta

Information

Beskrivning

Butik med bra skyltläge om ca 800 kvm belägen i Södercity i Helsingborg uthyres! Skyltfönster ut mot Södergatan. Stor öppen yta inne i butiken. Komplett tillagningskök finns i lokalen. Källarplan. Butiken ligger på populära Södergatan nära Gustav Adolfs Torg på Södercity i Helsingborg med många människor i rörelse. Sanering av lokalen pågår. Klar för inflyttning i maj 2016.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 813

Omgivning

Omgivning/natur: Butiken ligger nära Gustav Adolfs Torg på Södercity i Helsingborg med många människor i rörelse.

Närservice: Utanför dörren finns alla typer av matställen, från exklusiva restauranger till enkla kvarterskrogar och mysiga kaféer. Behöver man uträtta ett ärende finns det mesta runt hörnet: post, bank, skor, kläder, sport och fritid, gym och hälsokost. Allt är inom gångavstånd på lunchen, efter jobbet på väg till tåget eller bussen.

Kommunikationer: Busskommunikationer i direkt anslutning till lokalen. Efter en kort promenad ligger Knutpunkten, som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, Öresundståg, Pågatåg, stads- och regionbussar.

Dokument

Sökhjälp