Skriv ut

Skapa PDF

Eldkvarnsgatan, Kungsängen / Industristaden

uppsala

Två nyproduceraqde lokaler i storlekarna 52 m² resp 84 m² i projektet Åsikten. Lokalerna är belägna i markplan med inflytt våren 2017.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 52 - 84 m²

Karta

Information

Beskrivning

Två nyproducerade lokaler i storlekarna 52 m² resp 84 m² i projektet Åsikten. Lokalerna kommer vara belägna i markplan med inflytt våren 2017. Kvarteret Åsikten har ett attraktivt läge intill Fyrisån.

Utförande

Planlösning: Nyproducerade lokaler belägna i nya kvarteret Åsikten. Lokalerna kommer vara inflyttningsklara våren 2017. Lokalerna kommer ha vita målade väggar, vitt plocktak och parkettgolv. Det kommer vara trinettkök samt en RWC med klinker i samtliga lokaler. El och ventilation kommer vara enligt norm. Takhöjd från 2,70 - 3 meter. Lokal 2 om 52 m² har öppen planlösning och skyltfönster och entré ut mot gatan. Lokal Riksbyggen om 84 m² har öppen planlösning och flera fönster och entré ut mot Eldkvarnsgatan. Bilderna som är bifogade i prospektet är bilder från ett tidigt skede av projektet, små förändringar kan komma att ske.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 52 84

Omgivning

Omgivning/natur: Kvarteret Åsikten har ett fantastiskt läge invid Fyrisån med bro över till Uppsalas lummiga stadspark med fina promenadstråk.Till stadskärnan går du på 10 minuter och det finns även bra service i Kungsängen /Industristaden.

Kommunikationer: Det är nära till Resecentrum som är navet för tåg- och busskommunikationer i Uppsala och endast någon minut med bil till Kungsängsleden som leder till E4:ans påfart i båda riktningarna.

Sökhjälp