Skriv ut

Skapa PDF

Tegeluddsvägen 70, Östermalm-Djurgården

stockholm

Denna lokal med egen entré, belägen i lugnt läge nära både kontor och bostäder passar perfekt till lunchrestaurang, catering och kontor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 533 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Denna lokal med egen entré, belägen i lugnt läge nära både kontor och bostäder passar perfekt till lunchrestaurang, catering och kontor.

Planlösning

Utförande

Byggår: 1965

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 533

Omgivning

Omgivning/natur: Området Gärdet/Frihamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Från att ha varit ett område dedikerat till hamnverksamhet finns här idag ett brett utbud av kontors-, lager- och kryssningsverksamhet, till exempel har mediebranschen en betydande närvaro. Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer.

Närservice: Det finns gott om restauranger i området. Du har SATS och Fitness24seven som grannar.

Kommunikationer: Det är endast ca 10 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet och bussar går utanför fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.

Dokument

Sökhjälp