Skriv ut

Skapa PDF

Årstaängsvägen 21 C, Marievik

stockholm

Välkommen till Marievik - Stockholms södra knutpunkt. Lokalen ligger på första våningen i en modern fastighet i det sjönära området Marievik.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 358 m²
Karta

Information

Beskrivning

Marievik är strategiskt beläget vid Södertäljevägen och Liljeholmsbron. Stora, höga fönster ger ett behagligt ljus. Alldeles runt knuten finns natur och promenadstråk längs Liljeholmskajen. Lokalen kommer att totalrenoveras vilket gör att du kan forma innehåll och uttryck precis som du vill. Parkering för bil och cykel finns i fastighetens källarplan.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 358

Omgivning

Omgivning/natur

Marievik ligger centralt i Liljeholmen, en egen stadsdel med bekväm närhet till Hornstull och Södermalm. Området Marievik har en mix av kontorsfastigheter, service och bostäder med vacker utsikt över Årstavikens vatten.

Närservice

I kvarteret ligger affärslokaler, kemtvätt, frisör, restauranger, vårdcentral och gym. Inom några minuters promenad finns Liljeholmstorgets galleria med 100-talet butiker, restauranger, banker, livsmedel och annan service. På andra sidan Liljeholmsbron har du hela Hornstulls och söders utbud av butiker och restauranger.

Kommunikationer

På promenadavstånd ligger knutpunkten Liljeholmen med tunnelbana, tvärbana och bussar och det tar bara 10 minuter in till Stockholms city. I närliggande Årstaberg finns pendeltåg. Med bil tar du dig direkt ut på E4 och E18. Gång- och cykelvägarna mellan city och Marievik samt vidare söderut är väl utbyggda.

Övrig information

Övrigt

Här finns service och rekreation precis utanför dörren.

Sökhjälp