Skriv ut

Skapa PDF

Nyholmsvägen 5, Lammhult

lammhult

Flexibel lager- och produktionsyta med bra takhöjd. Kallhyra ca 350 kr/kvm/år.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Hyra: 350 kr/m²/år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.
Storlek: 2 000 - 4 700 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Mellan Växjö och Lammhult erbjuder vi nu en mycket flexibel lager- och produktionslokal om 2000-4700 kvm. Lokalen har en mycket generös takhöjd om 10,6 meter under balk, sprinklade ytor och 3 portar med brygga och vädertätning. Den öppna planlösningen gör lokalen mycket lätt att anpassa efter just era behov och önskemål. Fastigheten har stora rangerytor, gott om parkeringsplatser och ett attraktivt läget med närhet både till storstadsregioner och kontinenten. Kallhyra ca 350 kr/kvm/år. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 2 000 4 700 350

Ekonomi

Hyra

350 kr/m²/år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger strategiskt och fint belägen strax utanför Lammhult längs riksväg 30. Lammhult har ett gott företagsliv med flertalet stora fastigheter och är vackert belägen intill sjön Lammen .

Närservice

I Lammhult finns det flertalet restauranger och servicebutiker. I närområdet finns det bland annat Apotek, bensinstation och möbelaffärer.

Kommunikationer

Fastigheten ligger endast några minuter med bil från Lammhult, knappt 30 minuter norr om Växjö samt drygt en timme söder om Jönköping. Från Jönköping och Växjö trafikerar Krösa-tågen Lammhult. För resa till Jönköping gäller byte i Nässjö för vidare färd med pendeltåg. Resan tar cirka 90 minuter. Krösa-tåget till Växjö går direkt till centrala Växjö och resan tar endast 39 minuter. Närmaste flygplats är Växjö/Småland Airport med destinationer till Gotland och Stockholm Arlanda/Stockholm Bromma. Från Växjö finns även destinationer ut i Europa och olika chartermål. Buss 134 från Lammhult station trafikerar fastigheten en gång varannan timme. Busshållplatsen "Nyholmssvägen" ligger på riksväg 30 strax intill infarten till fastigheten.

Sökhjälp