Skriv ut

Skapa PDF

Isafjordsgatan 30B, Kista

kista

I fastighetens entréplan hittar vi en annorlunda och spännande lokal i bottenplan. Lämpar sig för barndans eller yoga..

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 556 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalens utformning är ett förslag från fastighetsägarens sida och vi ser fram emot att utforma den så att den passar just er verksamhet. Ring gärna så visar jag lokalen.

Planlösning

Utförande

Byggår

1993

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 556

Omgivning

Omgivning/natur

KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Närservice

Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbuder O´learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.

Kommunikationer

Från fastigheten till tunnebanan tar det 2-3 minuter att promenera. Olika Busslinjer går genom området och precis utanför finns en hållplats som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen "Helenlund". Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Efter år 2022 kommer även tvärbanan att korsa Kista.

Sökhjälp