Skriv ut

Skapa PDF

Brännögatan 2, Östra hamnen

malmö

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 432 - 432 m²
Karta

Information

Beskrivning

Vi erbjuder nybyggnation i bästa logistikläge i Östra Hamnen i Malmö. Under hösten 2017 påbörjas byggnation av lastbilsverkstad och lastbilstvätt på Brännögatan 4 i Malmö. I byggnaden kommer det också finns en lokal om 432 kvm som ännu inte är uthyrd. Portarna i den outhyrda delen är 4,7 meter höga och 4,5 meter breda. Byggnaden är centralt placerad på tomten med 24 meter till Brännögatan och 18 meter till Öckerögatan. Upplägget gör det möjlighet för genomfart med lastbil. I nästa etapp planerar vi att bygga ytterligare 2160 kvm som kan delas till olika verksamheter. Området i Östra Hamnen är ett utvecklat och väl etablerat industriområde. Läget ligger mycket centralt vid Malmö stads norra infartsleder. Områdets infrastruktur bygger på breda gator med rejäla manövreringsutrymmen för tunga transporter. Platsen är ur transportstrategisk synpunkt synnerligen gynnsam. Det finns utmärkta anslutningar med god närhet till stadens yttre- och inre ringvägsnät samt Europavägarna E6 och E22. Har ni fler frågor, funderingar eller önskemål, vänligen kontakta oss så diskuterar vi det vidare!

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 432 432

Omgivning

Omgivning/natur

I Östra Hamnens industriområde finns tjänsteföretag och lättare industri av olika slag. 5 min från city och nära till samtliga kommunikationer som tåg, buss och motorvägar. I området finns även flera lunchställen.

Närservice

Närheten till både centrum och andra kringliggande områden gör att det finns gott om restauranger. Det är snabbt och enkelt att ta sig in till city för att uträtta ärenden. Posten finns i området.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i Östra Hamnen i Malmö på Brännögatan varifrån man snabbt når kringliggande motorvägar och centrala Malmö. Möjlighet att pendla med buss finns. Området trafikeras var 10:e min av bussar.

Sökhjälp