Skriv ut

Skapa PDF

Ringvägen 100, Södermalm

stockholm

Hyr häftiga och moderna kontorslokaler i Skanstull.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 640 - 8 700 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1901

Renoveringsår

2010

Våningsplan

11

Planlösning

Vi har förmånen att erbjuda flexibla kontorslokaler på plan 7-11 med luftig atmosfär och ljusinsläpp i fyra väderstreck. Det finns möjlighet att hyra hela ytan eller valda plan. Lokalerna är modernt inredda med glaspartier mot samtliga rum och stavlimmad ekparkett. Medarbetare, kunder och besökare möts av en ljus, modern och mycket inbjudande miljö när de kliver in i den inglasade entrén. Samtliga hyresgäster har tillgång till tre gemensamma konferensrum som vardera rymmer 20 personer, och i huset finns även ett servicebolag som bland annat hjälper till med tjänster som reception, telefoni, catering, budleverans och -mottagning samt taxi.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 640 8 700

Omgivning

Omgivning/natur

Centralt läge nära Söderleden. Uppgång från Skanstulls tunnelbanestation leder direkt till entrén på Ringvägen 100. I området kring Ringvägen 100 kan man låta sig inspireras av liv, rörelse och ett myllrande folkliv under såväl dag- som kvällstid. Tack vare det centrala läget kan du snabbt och enkelt uträtta vardagliga ärenden. Som närmsta granne ligger Clarion Hotel Stockholm, rakt över gatan hittar du Ringens Köpcentrum och området har även ett brett utbud av restauranger och kaféer.

Parkeringsmöjligheter/garage

I fastigheten finns ett stort garage med cirka 300 parkeringsplatser.

Kommunikationer

Området har nära till tunnelbanans gröna linje och ett flertal busslinjer. På några minuters gångväg ligger Södra station med pendeltågsanknytningar, och vid Gullmarsplan en station bort finns tvärbanan. Läget invid Söderleden gör det enkelt för medarbetare och kunder att ta sig hit med bil.

Dokument

Sökhjälp