Norrviken | Sollentuna

Favorit Dela

Sjöängsvägen 1

Fastigheten ligger intill Norrvikenleden med bra skyltläge och med bra kommunikationer till Stockholm och Arlanda.

Beskrivning

Att arbeta i Norrviken är att få arbetsro, här har du vatten och grönska runt knuten samtidigt som tillgängligheten är utmärkt. Med pendeltågsstationen ett stenkast bort och närheten till E4, E18 och Norrortsleden är kommunikationerna utomordentliga oavsett om du åker bil eller kollektivt.
  • Total yta

    254 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nattvakten 3, 5-10

Våningsplan:

1 av 3

Planlösning:

Välkommen till denna ljusa och fräscha kontorslokal på 254 kvm i Norrvikens Företagspark. Lokalen har fina glaspartier samt flera stora kontorsrum. Det är även möjligt att skapa öppna ytor för kontorslandskap om så önskas. Pentry med matplats finns och ett bra förråd.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger längs Norrvikenleden och i omgivningen finns det bostäder och grönområden. Några hundra meter från fastigheten finns Norrviken pendelstation.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra separat.

Närservice:

Vid Norrvikens pendelstation finns Ica Nära lunchrestaurang och välbesökt köttbutik. Nära Norrviken ligger Stinsen och Sollentuna Centrum där all tänkbar service finns.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger fem minuters promenad från pendelstationen i Älvsjö. Det tar cirka tjugo minuter från Norrviken till Stockholm C med pendeltåg. Arlanda flygplats nås inom 15 minuter med pendeltåget. E4/E20 finns i nära anslutning.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Lisa Tegnér

Lisa Tegnér

lisa.tegner@profi.se

0737 VISA NR 0737-41 02 05

Marknadsförs av Profi Fastigheter
profi.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Sjöängsvägen 1

Om Profi Fastigheter

Profi Fastigheter driver aktiv förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter med fokus på Storstockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 500 000 kvm kommersiella lokaler. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.

Fler annonser från denna annonsör