Skriv ut

Skapa PDF

Storgatan 35, Centrum

luleå

Mycket centralt beläget kontor - beläget i samma hus som Strand Galleria på Storgatan i Luleå. Högt belägen med utsikt mot Norra hamn och gågatan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 177 m²
Karta

Information

Beskrivning

PEGASUS Real Estate kan erbjuda en kontorslokal om cirka 177 kvm, med mycket centralt läge på Storgatan. Kontoret är idag med rumsindelat med sex separata kontorsrum i varierande storlek, ett kontor lämpar sig bra även som konferensrum. I mitten av lokalen ligger ett rymligt och öppet kök. Köket har vit köksinredning och är utrustat med kyl/frys, spis och diskmaskin. Det finns idag en WC med dusch. Det finns tre förvaringsutrymmen i lokalen, varav det ena tidigare har varit ett våtrum.

Utförande

Planlösning

Rumsindelat.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 177

Övrig information

Övrigt

PEGASUS Real Estate är ett fastighetskonsultbolag med säte i Luleå. Vi kan erbjuda tjänster inom lokaluthyrning, fastighetstransaktioner, förvaltning, värdering och rådgivning. Har ni vakanta lokaler som ni vill hyra ut? Önskar ni sälja eller köpa kommersiella fastigheter? Är ni ett företag i behov av nya lokaler? Kontakta oss! Vi har alltid fler lokaler till uthyrning och fler fastigheter till salu än de som presenteras publikt. Besök vår hemsida www.pegasusreal.se eller skicka ett mail till info@pegasusreal.se. Du når oss även på telefon 0920-17938.

Sökhjälp