Skriv ut

Skapa PDF

Redegatan 1, Långedrag

västra frölunda

Hyr rum i kontorshotell med gemensamhetsytor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 15 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda ett rum i vårt fina kontorshotell i Långedrag. I kontorshotellet har vi rum i storlekarna 10-25 kvm och just nu finns det ett rum på 15 kvm ledigt. Hyresgästerna i kontorshotellet delar på pentry och fikautrymme, toaletter, konferensrum för ca 15 personer, förråd samt övriga gemensamhetsytor. Rummen hyrs ut omöblerade, konferensrum och andra gemensamhetsytor är möblerade. Fastigheten ligger nära utfartslederna och spårvagn stannar precis utanför fastigheten. I bottenplan finns lunchrestaurang, gym och intill fastigheten finns en matbutik. Nära till havsnära promenader och gott om parkeringsplatser runt fastigheten samt i garage. Välkomna till vårt fina kontorshotell på Långedrags bästa läge!

Planlösning

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 15

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger strategiskt och väl synligt vid infarten till Långedrag, alldeles intill både Göta Älv och havet.

Närservice

Området har ett antal olika lunchrestauranger att välja på, varav en ligger i fastigheten. Här finns ett stort serviceutbud i form av matbutik, vårdcentral, bankomat, konditori, sällanköpshandel samt träningsanläggning.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig hit. Både spårvagn och buss stannar ett stenkast härifrån, in till city tar det ca 20 minuter med kollektivtrafiken. Med bil är det 10 minuter smidig resa via in- och utfartslederna vid Hagenmotet och vidare ut på Västerleden.

Vägbeskrivning

Från city och Göteborg, E45, kör av motet Gnistängsmotet och följ sedan Torgny Segerstedtsgatan. Sväng sedan vänster in på Fågelvägen och sedan höger in på Redegatan.

Sökhjälp