Skriv ut

Skapa PDF

Packhusplatsen 3, Centrum

göteborg

Kontor med historisk karaktär på Packhusplatsen.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

231 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Vill ni sitta centralt med goda kommuniktionsmöjligheter och med utsikt över Älven, Skeppsbron och Casinot kan vi nu erbjuda en lokal om 231 kvm i ett av Göteborgs vattennära lägen. Fastigheten består av 5 våningsplan som alla är försedda med pentry och toalettpaket. Lokalerna har orginaldetaljer från byggnadsåret då huset uppfördes för Transatlantic. I bottenplan uppför vi gemensamma omklädningsrum och duschar för alla hyresgäster i fastigheten. Närhet till nya reseknutpunkten Stenpiren och på gångavstånd nås Nordstans stora shoppingutbud samt mysiga restauranger och caféer. Inflyttning tidigast Q2 2017.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 231

Omgivning

Omgivning/natur

Nordstaden ligger inom vallgraven och består till stor del av historisk bebyggelse och vacker arkitektur. Området har en unik placering med närheten till alla tjänster och aktiviteter som city erbjuder samt närheten och kontakten med vattnet längs Göta Älv. Området har en spännande historia men är framför allt, tillsammans med Skeppsbron, på väg att utvecklas till en ny dynamisk stadsdel.

Närservice

I Göteborgs mest centrala delar finns ett stort utbud av handel och alldeles inpå knuten ligger Nordstan, norra Europas största köpcentrum. I direkt närhet finns även en stor variation av restauranger, caféer, hotell och övrig service.

Kommunikationer

Bra kommunikationer gör läget lättillgängligt och attraktivt. Fastigheten ligger granne med och har utsikt över den nya knutpunkten Skeppsbron, därifrån kan du lätt ta dig till alla delar av stan. På 5 minuters gångavstånd kommer du också till buss och spårvagnshållplatser vid Nordstan och Brunnsparken där de flesta buss- och spårvagnslinjer passerar. Till Centralstationen och Nils Ericson Terminalen tar det 10 minuter.

Helikoptervy

Sökhjälp