Skriv ut

Skapa PDF

Gamlestadsvägen 4 B15, Gamlestaden

göteborg

Modernt kontor med unik karaktär i Gamlestadens Fabriker.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 390 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen som ligger högst upp i fastigheten har idag en mestadels öppen planlösning med en del kontorsrum samt konferensrum. Här erbjuds moderna ytskikt med mycket glaspartier. Stora fönster ger ett fint ljusinsläpp in till lokalen. Lokalen kan anpassas efter hyresgästens önskemål.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 390

Omgivning

Omgivning/natur

Området är mycket expansivt och är benämnt som ett av kommunens fem tillväxtområden. Kommunens mål är att Gamlestaden ska utvecklas som centrum för de kringliggande stadsdelarna i form av en blandstad med citykaraktär.

Närservice

I Gamlestaden finns det mesta i serviceutbud, med butiker, restauranger, vårdcentral, bibliotek. Vill man ha ännu mer att välja på är det endast 5 minuters bilväg in till Göteborg centrum.

Kommunikationer

Till Gamlestaden åker man smidigt med bil, stadsdelen ligger i direkt anslutning till de stora lederna E45, E20 och E6. Även med kollektivtrafiken är kommunikationerna goda, i fastighetens direkta närhet finns busshållplatserna Kristinedal och Byfogdegatan som trafikeras av ett flertal busslinjer. Närmaste spårvagnshållplats är Gamlestadstorget som ligger på ca 3 minuters promenadavstånd.

Sökhjälp