Skriv ut

Skapa PDF

Gamlestadsvägen 2 B27, Gamlestaden

göteborg

Lager och kontor i Gamlestadens Fabriker.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 1 244 m²
Karta

Information

Beskrivning

Effektiv kombilokal om ca 918 kvm lager samt 326 kvm kontor. Takhöjd i lagerdelen är ca 6 m samt bra in- och utlastning från gemensam lastkaj.. Kontoret är mestadels rumsindelad med konferensrum, pentry samt omklädningsrum. Bra rangeringsytor samt parkeringsmöjligheter. Lokalen hyrs ut på korttidsavtal t.o.m. Q1 2019.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 244

Omgivning

Omgivning/natur

Området är mycket expansivt och är benämnt som ett av kommunens fem tillväxtområden. Kommunens mål är att Gamlestaden ska utvecklas som centrum för de kringliggande stadsdelarna i form av en blandstad med citykaraktär.

Närservice

I Gamlestaden finns det mesta i serviceutbud, med butiker, restauranger, vårdcentral, bibliotek. Vill man ha ännu mer att välja på är det endast 5 minuters bilväg in till Göteborg centrum.

Kommunikationer

Till Gamlestaden åker man smidigt med bil, stadsdelen ligger i direkt anslutning till de stora lederna E45, E20 och E6. Även med kollektivtrafiken är kommunikationerna goda, i fastighetens direkta närhet finns busshållplatserna Kristinedal och Byfogdegatan som trafikeras av ett flertal busslinjer. Närmaste spårvagnshållplats är Gamlestadstorget som ligger på ca 3 minuters promenadavstånd.

Sökhjälp