Skriv ut

Skapa PDF

Mölndalsvägen 91-93 / Varbergs, Krokslätt

göteborg

Här har vi möjligheten att erbjuda en större kontorslokal på Mölndalsvägen med direkt närhet till spårbunden kommunikation.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

1 900 m²

Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är belägen i två plan med interntrappa. Planlösningen är flexibel och passar både som kontorslösning och öppen planlösning, eller varför inte en kombination. Stort och rymligt pentry/pausytor, wc, dusch och konferensytor. I huset finns en välkänd och mycket omtyckt lunchrestaurang och många fler finns i i området. Direkt närhet till ICA Maxi och Willys för den som vill effektivisera vardagens sysslor. Även friskvård och gym finns på gångavstånd. Allmänna kommunikationer stannar utanför huset. Parkering sker i låst garage eller i närområdet. Mölndalsvägen ligger väl synligt från E6. Svenska mässan och Liseberg finns inom några minuters räckhåll. Till Göteborg C tar det cirka tio minuter och Landvetter flygplats ca 16 minuter.

Planlösning

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 900

Omgivning

Omgivning/natur

Mölndals dalgång är ett expansivt utvecklingsområde som genomgår en stor förändring. I stråket från Korsvägen/svenska mässan till Mölndals centrum uppförs kontor och bostäder i kollektivtrafiknära läge.

Närservice

I området finns ett stort utbud av service i form av lunchrestauranger, matbutiker, gym och hotell. ICA Maxi ligger på andra sidan Mölndalsvägen, Best western hotel Mektagonen ett stenkast bort och den populära lunchrestaurangen Mr. Johanssons i fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med både bil, spårvagn och buss. Med spårvagn 2 och 4 utanför dörren tar man sig på 10 minuter till Göteborg C. Närheten till E6/E20 gör resan kort om man kommer från flyget på Landvetter Flygplats.

Sökhjälp