Skriv ut

Skapa PDF

Fältspatsgatan 8-12, Högsbo

västra frölunda

Lagerlokal med 4 meters takhöjd i markplan. Pentry och WC/omklädningsrum. Bra läge med närhet till leder och Göteborgs innerstad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 450 m²

Karta

Information

Beskrivning

Lokalen ligger i markplan och har två portar som nås innefrån en bred lagergång. Det finns möjlighet att backa till med släp och mindre lastbil till lokalen. Lokalen lämpar sig för förvaring/uppställning samt de flesta formerna av produktion. Stor frånluftsfläkt är för nuvarande i bruk. Pausytor, fint pentry samt mindre kontor och wc finns. God möjlighet till parkeringsplatser och uppställningsytor.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 450

Omgivning

Omgivning/natur: Högsbo industriområde är ett av Nordens största företagsområden med drygt 1 000 verksamma företag. Här finns allt ifrån kontor, industri, handel och grönområden.

Närservice: Flera lunchrestauranger finns i närområdet. Några minuter bort med bil ligger köpcentrumen Frölunda Torg och Sisjö 421 med ett stort utbud av handel och service.

Kommunikationer: Med bil tar man sig enkelt ut till Söderleden och riksväg 158 via Marconimotet, iIn till Göteborg centrum är det endast 5 minuters bilresa. Busshållplats finns på Olof Asklunds gata och på ca 15 minuters promenadavstånd ligger Marklandsgatan där ett stort antal bussar och spårvagnar avgår.

Vägbeskrivning: Från Dag Hammarskjöldsleden: Tag Marconimotet mot Högsbo, fortsätt in på A Ohdners gata. Vid rondell utanför Tools Sjögrens, sväng vänster in på Olof Asklunds gata. Tag första höger efter rondellen. Huset är det andra på vänster sida.

Dokument

Sökhjälp