Skriv ut

Skapa PDF

Fältspatsgatan 8-12, Högsbo

västra frölunda

Lagerlokal med 4 meters takhöjd i markplan. Pentry och WC/omklädningsrum. Bra läge med närhet till leder och Göteborgs innerstad.

Fakta

Typ av ledig lokal

Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

450 m²

Karta

Information

Beskrivning

Lokalen ligger i markplan och har två portar som nås innefrån en bred lagergång. Det finns möjlighet att backa till med släp och mindre lastbil till lokalen. Lokalen lämpar sig för förvaring/uppställning samt de flesta formerna av produktion. Stor frånluftsfläkt är för nuvarande i bruk. Pausytor, fint pentry samt mindre kontor och wc finns. God möjlighet till parkeringsplatser och uppställningsytor.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 450

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo industriområde är ett av Nordens största företagsområden med drygt 1 000 verksamma företag. Här finns allt ifrån kontor, industri, handel och grönområden.

Närservice

Flera lunchrestauranger finns i närområdet. Några minuter bort med bil ligger köpcentrumen Frölunda Torg och Sisjö 421 med ett stort utbud av handel och service.

Kommunikationer

Med bil tar man sig enkelt ut till Söderleden och riksväg 158 via Marconimotet, iIn till Göteborg centrum är det endast 5 minuters bilresa. Busshållplats finns på Olof Asklunds gata och på ca 15 minuters promenadavstånd ligger Marklandsgatan där ett stort antal bussar och spårvagnar avgår.

Vägbeskrivning

Från Dag Hammarskjöldsleden: Tag Marconimotet mot Högsbo, fortsätt in på A Ohdners gata. Vid rondell utanför Tools Sjögrens, sväng vänster in på Olof Asklunds gata. Tag första höger efter rondellen. Huset är det andra på vänster sida.

Dokument

Sökhjälp