Skriv ut

Skapa PDF

Taljegårdsgatan 11, Mölndal

mölndal

Ljusa kontorsytor med blandad planlösning och förråd/lager i markplan.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

368 - 488 m²

Karta

Information

Beskrivning

Ljus lokal i två våningsplan. Plan 1 består av 368 kvm blandad planlösning med öppet landskap, kontors- och konferensrum samt förråd, städ och wc med dusch. Förråd/lagerytorna om ca 120 kvm är belägen en våning ned och nås genom en interntrappa. Lätt inlastning genom lagerdörr i markplan, där lastning sker genom fastighetens gemensamma trapphus. I lokalen finns även ett bankvalv. Lunchrestaurang och frisör finns i bottenplan. Utanför fastigheten stannar buss och det finns gott om parkeringsplatser i garage och runt fastigheten.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 368 488

Omgivning

Omgivning/natur

Området är till största del bebyggt med industri- och logistikfastigheter. Astra Zeneca har exploaterat en stor del av området med fastigheter som används för forskningsverksamhet.

Närservice

Lunchrestaurang samt butik med kontorsmaterial finns i fastigheten och i närområdet finns flera lunchrestauranger. Några minuter bort med bil ligger Mölndals centrum med ett stort utbud av restauranger, butiker och övrig service.

Kommunikationer

Till Åbro kommer man lätt med bil från Åbromotet där Söderleden möter E6. Ett flertal busslinjer passerar genom området. Närmsta hållplats är Gamla Tingshuset som ligger ca 500 meter från fastigheten.

Vägbeskrivning

Fastigheten ligger längst söderut i Åbro industriområde, på vänster sida utmed Pepparedsleden.

Sökhjälp