Skriv ut

Skapa PDF

Redegatan 1, Långedrag

västra frölunda

Flexibla kontorslokaler på ett fantastiskt fint havsnära läge.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

386 - 802 m²

Karta

Information

Beskrivning

Ljusa fina lokaler på bottenplan. Lokalen består dels av stora kontorsytor för arbete i öppet landskap samt enskilda kontorsrum. Ytan är flexibel och anpassas efter hyresgästens önskemål och behov. Möjligt att dela ytan i två lokaler, 416 kvm resp. 386 kvm. Goda kommunikationer via spårvagnsnätet eller buss. Nära till utfartslederna, närservice i området och till havsnära promenader. Välkomna på visning!

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 386 802

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger strategiskt och väl synligt vid infarten till Långedrag, alldeles intill både Göta Älv och havet.

Närservice

Området har ett antal olika lunchrestauranger att välja på, varav en ligger i fastigheten. Här finns ett stort serviceutbud i form av matbutik, vårdcentral, bankomat, konditori, sällanköpshandel samt träningsanläggning.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig hit. Både spårvagn och buss stannar ett stenkast härifrån, in till city tar det ca 20 minuter med kollektivtrafiken. Med bil är det 10 minuter smidig resa via in- och utfartslederna vid Hagenmotet och vidare ut på Västerleden.

Vägbeskrivning

Från city och Göteborg, E45, kör av motet Gnistängsmotet och följ sedan Torgny Segerstedtsgatan. Sväng sedan vänster in på Fågelvägen och sedan höger in på Redegatan.

Dokument

Sökhjälp